O sebi

Moje ime je Ivo (za prijatelje), Janez (uradno za birokracijo). Rojen sem na sam Prešernov dan leta 63 v prejšnjem stoletju. Najstarejša, verjetno moja prva fotografija, vsekakor pa edina, ki jo premorem.

Po končani osnovni šoli v Gorišnici, takrat se ji je reklo še OŠ Franca Belšaka, sem začel obiskovati Lesarsko tehnično šolo v Mariboru. Zaključek srednje šole z maturo in že so me vpoklicali v vojsko, tisto prejšnjo, danes bi rekli Jugoslovansko. Šest mesecev v Subotici med izvidniki in radiotelegrafisti, pa še toliko v Rumi med v tankovski enoti in je minilo.

Sledil je študij na Višji varnostno tehnični šoli v Ljubljani, zaposlitev na Železniških delavnicah in nato v podjetju Agis. Tu sem se v glavnem ukvarjal z problemi varstva pred požari, varstva pri delu in z zaščito in reševanjem. Potem pa gospodarski polom in posledica brezposelnost… nekaj staža na Zavodu za zaposlovanje (saj veste, tam kjer se končajo sanje), pa nekaj mesecev javnih del, pa malo (čisto malo) dela na črno…

Splet srečnih okoliščin je prinesel zaposlitev na osnovni šoli Mladika. V tem času sem dopolnil uspešno zaključil program pedagoško-andragoškega izobraževanja na Pedagoški fakulteti v Mariboru.

V  začetku šolskega leta 1999/2000 sem začel delati na OŠ Cirkulane-Zavrč. Naslednje leto  sem se vpisal v univerzitetni študijski program in uspešno zaključil še študij na oddelku za sociologijo Filozofske fakultete v Mariboru in študij proizvodno-tehnične vzgoje na Fakulteti za matematiko in naravoslovje.

Beri naprej

(Skupno 116 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Projekti. Zaznamek za trajno povezavo.